MAGIC GRONINGEN
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.

Valakut vs. Spellskite

Ga naar beneden

Valakut vs. Spellskite Empty Valakut vs. Spellskite

Bericht van Eelco op wo jul 23 2014, 19:19

Kun je de ability van Valakut redirecten naar Spellskite?

En als dat kan, kan dan alle damage ge-redirect worden of is elke mountain een aparte trigger en kun je het maar 2 keer redirecten omdat Spellskite dan dood is?

Eelco
Topper
Topper

Aantal berichten : 682
Leeftijd : 42
Registration date : 07-08-13

Terug naar boven Ga naar beneden

Valakut vs. Spellskite Empty Re: Valakut vs. Spellskite

Bericht van Admin op wo jul 23 2014, 19:29

Ja dat kan. Elke mountain levert een aparte trigger op, maar gaan vaak na elkaar op de stack door een Scapeshift of primeval Titan. Je mag elke trigger afzonderlijk redirecten naar Spellskite. Nadat de eerste twee triggers geresolved zijn, sterft de spellskite. De andere triggers worden gecounterd op resolution omdat ze een illegal target hebben.

Admin
Admin
Admin

Aantal berichten : 11180
Leeftijd : 120
Registration date : 23-08-06

https://magicgroningen.editboard.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Valakut vs. Spellskite Empty Re: Valakut vs. Spellskite

Bericht van Eelco op wo jul 23 2014, 19:58

OK, dank je

Eelco
Topper
Topper

Aantal berichten : 682
Leeftijd : 42
Registration date : 07-08-13

Terug naar boven Ga naar beneden

Valakut vs. Spellskite Empty Re: Valakut vs. Spellskite

Bericht van afterparty05 op wo jul 23 2014, 20:47

Is het niet zo dat als je een ability of spell redirect, en de redirection wordt een illegal target, hij teruggaat naar de originele target??

_________________
Why is my impressiveness
Written off like as it was ofcoursiveness
This is importantness!
afterparty05
afterparty05
BarbaBAAS

Aantal berichten : 7523
Leeftijd : 119
Registration date : 15-04-11

Terug naar boven Ga naar beneden

Valakut vs. Spellskite Empty Re: Valakut vs. Spellskite

Bericht van Desmond op wo jul 23 2014, 21:05

De target verandert niet zomaar terug.

Er zijn vast scenario's waarbij het target verandert wil worden, wat vervolgens niet meer kan, omdat er iets relevants geremoved wordt (van de stack hoogstwaarschijnlijk).

Hier worden echter alle triggers geredirect voor de spellskite triggers op zich krijgt. Dus wat Jasper zegt.Razz

Desmond
Judge
Judge

Aantal berichten : 2247
Leeftijd : 31
Registration date : 20-11-09

Terug naar boven Ga naar beneden

Valakut vs. Spellskite Empty Re: Valakut vs. Spellskite

Bericht van Gesponsorde inhoud


Gesponsorde inhoud


Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum