MAGIC GRONINGEN
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.

Triton Tactics

Ga naar beneden

Triton Tactics Empty Triton Tactics

Bericht van Walter op di mei 20 2014, 22:15

Op de stream van PT JOU zag ik een game van LSV. Hij valt aan met 2 beesten. Zijn tegenstander speelt een Triton Tactics op 2 van zijn beesten en blocked ermee. Hij zegt niet dat de beesten getapped worden (waarschijnlijk omdat ze al getapped zijn). In de untapstep van LSV untapped hij zijn beesten en zegt dat zijn tegenstander de trigger van de Triton Tactics gemist heeft.

Kan dit? Moet je expliciet aangeven dat de beesten getapped worden als ze al getapped zijn? Is het resultaat hetzelfde op alle REL?

Walter
Kletskous
Kletskous

Aantal berichten : 266
Leeftijd : 32
Registration date : 23-08-06

Terug naar boven Ga naar beneden

Triton Tactics Empty Re: Triton Tactics

Bericht van Boerma op di mei 20 2014, 23:05

Volgens mij is dit een trigger die je pas hoeft te announcen op het moment dat het de gamestate zichtbaar beïnvloedt, dus wanneer je tegenstander wil untappen.

LSV zegt op Twitter: “I asked if I could draw, he said yes, which I took as indication, since he didn't mention Tactics until after that point.”
Boerma
Boerma
Geen Judge meer

Aantal berichten : 2800
Leeftijd : 32
Registration date : 14-05-13

http://boer.ma

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum