MAGIC GRONINGEN EN FRIESLAND

Magic: The Gathering voor Groningen, Friesland en alles daar buiten
 
IndexIndex  FAQFAQ  ZoekenZoeken  RegistrerenRegistreren  Inloggen  
Allard wint het Vintagetoernooi van 2 december! **Gefeliciteerd**
André Pannekoek wint het Open Gronings Kampioenschap 2017 **Gefeliciteerd!**
Allard wint de FNM Modern van 10 november! **Gefeliciteerd!!!**
Danny wint het moderntoernooi van 11 januari! **Gefeliciteerd**
Jelmer wint de donderconstructed van 4 januari! **Gefeliciteerd**
Volg ons, like ons op facebook https://www.facebook.com/magicgrunn

Deel | 
 

 Thunderbreak Regent en may-abilities

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down 
AuteurBericht
christiaanvh
Topper
Topper


Aantal berichten : 875
Leeftijd : 30
Registration date : 04-09-14

BerichtOnderwerp: Thunderbreak Regent en may-abilities   do jul 09 2015, 13:58

Tegenstander heeft:
Een Thunderbreak Regent

Ik heb:
Een Frontier Siege op stand Dragons

Ik speel een vliegend beest, en heb dus de keuze om hem te laten vechten tegen Thunderbreak Regent. Klopt het dat als ik het beest speel, ik de trigger op de stack moet zetten en daarbij Thunderbreak Regent moet kiezen en 3 damage pak, ongeacht of ik hem laat vechten of niet?
Terug naar boven Go down
Boerma
Judge
Judge
avatar

Aantal berichten : 2180
Leeftijd : 30
Registration date : 14-05-13

BerichtOnderwerp: Re: Thunderbreak Regent en may-abilities   do jul 09 2015, 14:06

Kort antwoord: Ja, dat klopt.

Lang antwoord:

Thunderbreak Regent zegt: “Whenever a Dragon you control becomes the target of a spell or ability an opponent controls, Thunderbreak Regent deals 3 damage to that player.”

Frontier Siege zegt: “Whenever a creature with flying enters the battlefield under your control, you may have it fight target creature you don't control.”

Als je een flyer speelt, triggert je Siege. Je moet een target kiezen om de ability op de stack te leggen, en pas als de ability resolvet kies je of je wil te vechten. Als je Thunderbreak kiest als target, triggert zijn ability, ongeacht of je wil vechten. Je pakt dus sowieso 3 damage.
Terug naar boven Go down
http://boer.ma
 
Thunderbreak Regent en may-abilities
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
MAGIC GRONINGEN EN FRIESLAND :: MAGIC ALGEMEEN :: Regelvragen-
Ga naar: