MAGIC GRONINGEN EN FRIESLAND

Magic: The Gathering voor Groningen, Friesland en alles daar buiten
 
IndexIndex  FAQFAQ  ZoekenZoeken  RegistrerenRegistreren  Inloggen  
Jeroen wint de donderdraft van 21 juni! **Gefeliciteerd**
Rutger wint het Legacytoernooi van 17 juni! **Gefeliciteerd!!!**
Christiaan wint de donderconstructed Modern van 14 juni! **Gefeliciteerd**
Jasper wint de donderdraft van 7 juni! **Gefeliciteerd**
Donald wint de donderconstructed Modern van 31 mei! **Gefeliciteerd!**
Volg ons, like ons op facebook https://www.facebook.com/magicgrunn

Deel | 
 

 Foe-Razer Regent

Ga naar beneden 
AuteurBericht
christiaanvh
Topper
Topper


Aantal berichten : 951
Leeftijd : 31
Registration date : 04-09-14

BerichtOnderwerp: Foe-Razer Regent   ma mei 18 2015, 10:18

Iemand speelt een Foe-Razer Regent. De vecht-trigger gaat op de stack, de tegenstander haalt de draak weg in reactie. Gaat hij dan nog steeds vechten vanuit de graveyard, of doet de trigger niks meer?
Terug naar boven Ga naar beneden
Online
Boerma
Judge
Judge
avatar

Aantal berichten : 2448
Leeftijd : 30
Registration date : 14-05-13

BerichtOnderwerp: Re: Foe-Razer Regent   ma mei 18 2015, 10:34

De trigger doet niks meer.

701.10b If a creature instructed to fight is no longer on the battlefield or is no longer a creature, no damage is dealt. If a creature is an illegal target for a resolving spell or ability that instructs it to fight, no damage is dealt.
Terug naar boven Ga naar beneden
http://boer.ma
Shard
Manascrewdriver
avatar

Aantal berichten : 1280
Leeftijd : 36
Registration date : 27-08-06

BerichtOnderwerp: Re: Foe-Razer Regent   ma jun 01 2015, 22:25

is het niet zo dat de trigger resolved en nul damage doet?
Dat is een subtiel maar (heel soms) significant verschil met "de trigger doet niets" wat ik interpreteer als "wordt gecounterd op resolutie"

_________________
Silence is golden... Duct tape is silver.
Terug naar boven Ga naar beneden
Boerma
Judge
Judge
avatar

Aantal berichten : 2448
Leeftijd : 30
Registration date : 14-05-13

BerichtOnderwerp: Re: Foe-Razer Regent   ma jun 01 2015, 22:35

Klopt. De triggered ability resolvet en probeert zoveel mogelijk te doen, maar het vechten wil niet omdat het beest weg is. De ability doet niks, maar hij is inderdaad niet gecounterd.

Ik ben trouwens wel benieuwd of je een geval hebt waarin dit verschil relevant is, want ik kan zelf zo snel niks verzinnen. Very Happy
Terug naar boven Ga naar beneden
http://boer.ma
Shard
Manascrewdriver
avatar

Aantal berichten : 1280
Leeftijd : 36
Registration date : 27-08-06

BerichtOnderwerp: Re: Foe-Razer Regent   di jun 02 2015, 01:09

Ik moest even zoeken, maar volgens mij werkt dit:

PLUS

fight met een rood beest met de glarecaster, die redirect op een speler.
Als ik het goed heb komt (door last known information) de fight damage nog steeds van een rood creature.

_________________
Silence is golden... Duct tape is silver.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud




BerichtOnderwerp: Re: Foe-Razer Regent   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Foe-Razer Regent
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
MAGIC GRONINGEN EN FRIESLAND :: MAGIC ALGEMEEN :: Regelvragen-
Ga naar: