MAGIC GRONINGEN EN FRIESLAND

Magic: The Gathering voor Groningen, Friesland en alles daar buiten
 
IndexIndex  FAQFAQ  ZoekenZoeken  RegistrerenRegistreren  Inloggen  
Jeroen wint de donderdraft van 6 december! **Gefeliciteerd!!!**
Donald wint het moderntoernooi van 29 november! **Gefeliciteerd**
André wint het Open Gronings Kampioenschap 2018! **Gefeliciteerd**
Christiaan wint de donderdraft van 8 november! **Gefeliciteerd**
Jelmer wint de PPTQ van 28 oktober! **Gefeliciteerd!**
Volg ons, like ons op facebook https://www.facebook.com/magicgrunn

Deel | 
 

 windbrisk heights in combat?

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Snake Pit
Wannabe
Wannabe
avatar

Aantal berichten : 201
Leeftijd : 51
Locatie : Groningen
Registration date : 22-11-12

BerichtOnderwerp: windbrisk heights in combat?   wo maa 11 2015, 19:57

Als ik met Windbrisk Heights een Sorin weg leg, mag ik dan na het declareren van 3 of meer attackers deze in het spel brengen en deze attackers lifelink meegeven bij wijze van combat trick?

Ruling in Gatherer is niet duidelijk:
"At the time the ability resolves, you'll get to play the card if you declared three different creatures as attackers at any point in the turn. A creature declared as an attacker in two different attack phases counts only once. A creature that entered the battlefield attacking (such as a token created by Militia's Pride) doesn't count because you never attacked with it."

_________________
"Common sense is the collection of prejudices acquired by age eighteen. - Albert Einstein"
Terug naar boven Ga naar beneden
Sylke
GMT Champ 2015
avatar

Aantal berichten : 267
Leeftijd : 23
Locatie : Schouwerzijl
Registration date : 02-12-12

BerichtOnderwerp: Re: windbrisk heights in combat?   wo maa 11 2015, 20:29

Voor zover ik weet mag je de sorin wel mid combat in het spel leggen, maar je kan hem pas in je tweede mainphase activeren. Je kan dus met windbrisk heights wel dingen op instant speed spelen waarbij dat normaal niet kan, maar planeswalkers kan je nog steeds alleen in mainphases activeren.
Terug naar boven Ga naar beneden
lennartL
Krusty, the clown
Krusty, the clown


Aantal berichten : 2554
Leeftijd : 34
Locatie : Arnhem (JONGUH!)
Registration date : 19-10-11

BerichtOnderwerp: Re: windbrisk heights in combat?   wo maa 11 2015, 21:23

Dat lijkt mij ook, maar we wachten op Desmond met het verlossende antwoord.

_________________
Voor € 5,- per week kan deze geweldige advertentieplaats van u zijn!

Vraag naar de voorwaarden via een PM!
Terug naar boven Ga naar beneden
Boerma
Judge
Judge
avatar

Aantal berichten : 2588
Leeftijd : 31
Registration date : 14-05-13

BerichtOnderwerp: Re: windbrisk heights in combat?   wo maa 11 2015, 21:57

Mag ik ook? Wink

Wat Sylke zegt: De ability van Windbrisk Heights verandert wanneer je de kaart zelf mag spelen, maar vanaf het moment dat je Sorin in het spel komt is het een ‘normale’ planeswalker. De regels voor wanneer je z’n abilities mag gebruiken blijven dus hetzelfde: tijdens je main phase, als de stack leeg is, en als je hem deze beurt nog niet gebruikt hebt.

Als je een Sorin wil spelen met Windbrisk Heights, kan het uit om dat pas in je main phase te doen. Dan kan je z’n +1 meteen activeren zonder dat je tegenstander hem kan slopen met een Lightning Bolt.
Terug naar boven Ga naar beneden
http://boer.ma
Snake Pit
Wannabe
Wannabe
avatar

Aantal berichten : 201
Leeftijd : 51
Locatie : Groningen
Registration date : 22-11-12

BerichtOnderwerp: Re: windbrisk heights in combat?   wo maa 11 2015, 22:04

Heren,

danku

_________________
"Common sense is the collection of prejudices acquired by age eighteen. - Albert Einstein"
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud




BerichtOnderwerp: Re: windbrisk heights in combat?   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
windbrisk heights in combat?
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
MAGIC GRONINGEN EN FRIESLAND :: MAGIC ALGEMEEN :: Regelvragen-
Ga naar: