MAGIC GRONINGEN EN FRIESLAND

Magic: The Gathering voor Groningen, Friesland en alles daar buiten
 
IndexIndex  FAQFAQ  ZoekenZoeken  RegistrerenRegistreren  Inloggen  
Allard wint het Vintagetoernooi van 2 december! **Gefeliciteerd**
André Pannekoek wint het Open Gronings Kampioenschap 2017 **Gefeliciteerd!**
Allard wint de FNM Modern van 10 november! **Gefeliciteerd!!!**
Danny wint het moderntoernooi van 11 januari! **Gefeliciteerd**
Jelmer wint de donderconstructed van 4 januari! **Gefeliciteerd**
Volg ons, like ons op facebook https://www.facebook.com/magicgrunn

Deel | 
 

 Courser of Kruphix trigger

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down 
AuteurBericht
Walter
Kletskous
Kletskous


Aantal berichten : 266
Leeftijd : 29
Registration date : 23-08-06

BerichtOnderwerp: Courser of Kruphix trigger   di mei 27 2014, 19:19

Als mijn tegenstander de lifegain trigger vergeet van zijn courser of kruphix, moet ik dit dan melden (omdat het een trigger is die het levenstotaal veranderd)?
Terug naar boven Go down
afterparty05
BarbaBAAS
avatar

Aantal berichten : 7291
Leeftijd : 117
Registration date : 15-04-11

BerichtOnderwerp: Re: Courser of Kruphix trigger   di mei 27 2014, 19:34

Nope, zolang er geen visual difference tussen levenstotalen zijn dan ben je nergens toe verplicht. Het is een beneficiary trigger voor je opponent, dus als hij hem vergeet en er niks mee doet dan gebeurt er niks. Roept hij later een judge dan mag jij kiezen of hij later alsnog op de stack gaat (en dat wil je natuurlijk niet, want zo ben je dan ook wel weer Very Happy ).

_________________
When not so long ago it was a tale of you and me
A daydream sung upon a whisper carved into a tree
Terug naar boven Go down
Walter
Kletskous
Kletskous


Aantal berichten : 266
Leeftijd : 29
Registration date : 23-08-06

BerichtOnderwerp: Re: Courser of Kruphix trigger   di mei 27 2014, 20:22

Ok bedankt. Dan nog één want ik vind dit soort situaties altijd lastig in te schatten.

Mijn tegenstander heeft een polukranos en maakt hem monstrous. Hij plaats de counters maar vergeet de damage te schieten. Als hij de damage wel schiet gaat zijn polukranos dood maar ook mijn beesten. Ik wil dit liever niet want als ik untap maak ik zijn polukranos dood met een hero's downfall. Moet ik hem er op wijzen?
Terug naar boven Go down
Desmond
Judge
Judge


Aantal berichten : 1935
Leeftijd : 28
Registration date : 20-11-09

BerichtOnderwerp: Re: Courser of Kruphix trigger   di mei 27 2014, 20:29

Je hoeft je tegenstander niet meer op zijn triggers te wijzen. Het mag wel.
Zowel de trigger van de courser als die van de polukranos zijn inderdaad beneficiary. Dit houdt vooral in dat je tegenstander geen warning krijgt op het moment dat er een judge geroepen wordt. Jij krijgt als opponent de keuze vervolgens of je de trigger alsnog op de stack wilt laten leggen.
Terug naar boven Go down
Gesponsorde inhoud




BerichtOnderwerp: Re: Courser of Kruphix trigger   

Terug naar boven Go down
 
Courser of Kruphix trigger
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
MAGIC GRONINGEN EN FRIESLAND :: MAGIC ALGEMEEN :: Regelvragen-
Ga naar: