MAGIC GRONINGEN EN FRIESLAND

Magic: The Gathering voor Groningen, Friesland en alles daar buiten
 
IndexIndex  FAQFAQ  ZoekenZoeken  RegistrerenRegistreren  Inloggen  
Jeroen wint de donderdraft van 6 september! **Gefeliciteerd**
Donald wint de PPTQ van 12 augustus! **Gefeliciteerd**
Niels wint het legacytoernooi van 19 augustus! **Gefeliciteerd!!!**
Allard wint de donderdraft van 16 augustus! **Gefeliciteerd**
Christiaan wint het moderntoernooi van 9 augustus! **Gefeliciteerd!**
Volg ons, like ons op facebook https://www.facebook.com/magicgrunn

Deel | 
 

 Chandra Pyromaster

Ga naar beneden 
AuteurBericht
afterparty05
BarbaBAAS
avatar

Aantal berichten : 7404
Leeftijd : 117
Registration date : 15-04-11

BerichtOnderwerp: Chandra Pyromaster   wo sep 25 2013, 22:30

Mijn opponent speelt een Chandra, Pyromaster en activeert direct de tweede ability: "Exile the top card of your library. You may play it this turn" In respons op de activatie Burst Lightning ik Chandra helemaal KAPOT! Bam.

Nou de vraag: mag de ge-exilede kaart nog steeds gespeeld worden? Als in: wordt aan de kaart meegegeven "jij mag deze beurt gespeeld worden" of wordt de ability om hem te spelen door Chandra gegeven?
Terug naar boven Ga naar beneden
Desmond
Judge
Judge


Aantal berichten : 2064
Leeftijd : 29
Registration date : 20-11-09

BerichtOnderwerp: Re: Chandra Pyromaster   wo sep 25 2013, 22:42

De kaart mag gewoon gespeeld worden. Het you may play it this turn hoort bij de activated ability. En die resolved gewoon.
Terug naar boven Ga naar beneden
afterparty05
BarbaBAAS
avatar

Aantal berichten : 7404
Leeftijd : 117
Registration date : 15-04-11

BerichtOnderwerp: Re: Chandra Pyromaster   ma sep 30 2013, 11:02

Prima, dank voor het antwoord!

_________________
All those beautiful boys
Pimps and queens and criminal queers
All those beautiful boys
Tattoos of ships and tattoos of tears
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud




BerichtOnderwerp: Re: Chandra Pyromaster   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Chandra Pyromaster
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
MAGIC GRONINGEN EN FRIESLAND :: MAGIC ALGEMEEN :: Regelvragen-
Ga naar: