MAGIC GRONINGEN EN FRIESLAND

Magic: The Gathering voor Groningen, Friesland en alles daar buiten
 
IndexIndex  FAQFAQ  ZoekenZoeken  RegistrerenRegistreren  Inloggen  
Jeroen wint de donderdraft van 6 september! **Gefeliciteerd**
Donald wint de PPTQ van 12 augustus! **Gefeliciteerd**
Niels wint het legacytoernooi van 19 augustus! **Gefeliciteerd!!!**
Allard wint de donderdraft van 16 augustus! **Gefeliciteerd**
Christiaan wint het moderntoernooi van 9 augustus! **Gefeliciteerd!**
Volg ons, like ons op facebook https://www.facebook.com/magicgrunn

Deel | 
 

 paradox???

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Blizzard
Nieuwkomer
Nieuwkomer


Aantal berichten : 15
Leeftijd : 22
Registration date : 20-04-13

BerichtOnderwerp: paradox???   zo apr 21 2013, 22:03

wat gebeurt er als je EN tempting licid EN corrupting licid op een creature zet??? krijgen je kaarten dan een blue screen? :p
Terug naar boven Ga naar beneden
Admin
Admin
Admin


Aantal berichten : 11180
Leeftijd : 118
Registration date : 23-08-06

BerichtOnderwerp: Re: paradox???   zo apr 21 2013, 22:20


Green, Tap: Tempting Licid loses this ability and becomes an Aura enchantment with enchant creature. Attach it to target creature. You may pay Green to end this effect.
All creatures able to block enchanted creature do so.

Corrupting Licid 2Black (3)
Creature — Licid (2/2)

Black, Tap: Corrupting Licid loses this ability and becomes an Aura enchantment with enchant creature. Attach it to target creature. You may pay Black to end this effect.

Enchanted creature has fear. (It can't be blocked except by artifact creatures and/or black creatures.)


Lijkt me niets bijzonders. Je tegenstander moet blocken met alle beesten die 'able' zijn. Door de Corrupting licid zijn dit alleen artifact en black creatures.
Terug naar boven Ga naar beneden
https://magicgroningen.editboard.com
Blizzard
Nieuwkomer
Nieuwkomer


Aantal berichten : 15
Leeftijd : 22
Registration date : 20-04-13

BerichtOnderwerp: Re: paradox???   zo apr 21 2013, 22:27

hmmm, en als desbetrefende creature uit zich zelf al unblockable is? en je "gooit" tempting licid er op?
Terug naar boven Ga naar beneden
Admin
Admin
Admin


Aantal berichten : 11180
Leeftijd : 118
Registration date : 23-08-06

BerichtOnderwerp: Re: paradox???   zo apr 21 2013, 22:43

Goede vraag. In magic wint 'niet' altijd van 'wel'. Je beest moet geblocked worden door alle beesten die kunnen, maar is tevens unblockable en kan dus niet geblocked worden. Unblockable wint en daardoor kan je beest niet geblocked worden.
Terug naar boven Ga naar beneden
https://magicgroningen.editboard.com
Blizzard
Nieuwkomer
Nieuwkomer


Aantal berichten : 15
Leeftijd : 22
Registration date : 20-04-13

BerichtOnderwerp: Re: paradox???   zo apr 21 2013, 22:58

aha, ik dacht dat als je dan zou aanvallen, de enemies in feite hun block verpesten en dus ook geen tweede aanvallend creature die wel blockable is dus niet kunnen blocken
Terug naar boven Ga naar beneden
Shard
Manascrewdriver
avatar

Aantal berichten : 1280
Leeftijd : 36
Registration date : 27-08-06

BerichtOnderwerp: Re: paradox???   ma apr 22 2013, 11:24

De regel zegt dat je aan zoveel mogelijk eisen moet voldoen, en zo geen restricties mag breken.

EIS: alles wat mij kan blokken MOET dat doen
RESTRICTIE: niets kan mij blokken

ik probeer je unblockable beestje te blokken, zie dat dat niet mag, dan mag ik wel gewoon anderen blokken.

Laten we even terug gaan naar de twee lcicid situatie, stel je valt aan met 2 beesten, een met de dubbele licid, en een andere zonder abilities

EIS: alles wat mij (beest 1) kan blokken MOET dat doen
RESTRICTIE: enkel zwarte, of artifact beesten kunnen mij (beest 1) blokken.

als ik een beest van elke kleur heb (dus 5 beesten, geen multicolored Wink ) en ik blok met allen jouw andere aanvaller (beest 2) voldoe ik niet aan de eis, namelijk mijn zwarte beest MOET jouw licid beest blokken. De anderen mogen hem niet blokken omdat ze dan een restrictie breken.
Ik mag ook niet je beest ongeblockt laten, de eis zegt dat mijn zwarte beest jou moet blokken.

_________________
Silence is golden... Duct tape is silver.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud




BerichtOnderwerp: Re: paradox???   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
paradox???
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
MAGIC GRONINGEN EN FRIESLAND :: MAGIC ALGEMEEN :: Regelvragen-
Ga naar: