MAGIC GRONINGEN EN FRIESLAND

Magic: The Gathering voor Groningen, Friesland en alles daar buiten
 
IndexIndex  FAQFAQ  ZoekenZoeken  RegistrerenRegistreren  Inloggen  
Jeroen wint de donderdraft van 21 juni! **Gefeliciteerd**
Rutger wint het Legacytoernooi van 17 juni! **Gefeliciteerd!!!**
Christiaan wint de donderconstructed Modern van 14 juni! **Gefeliciteerd**
Jasper wint de donderdraft van 7 juni! **Gefeliciteerd**
Donald wint de donderconstructed Modern van 31 mei! **Gefeliciteerd!**
Volg ons, like ons op facebook https://www.facebook.com/magicgrunn

Deel | 
 

 Demonmail Hauberk

Ga naar beneden 
AuteurBericht
DeJong
Sugarclaw
avatar

Aantal berichten : 2204
Leeftijd : 27
Registration date : 27-02-10

BerichtOnderwerp: Demonmail Hauberk   wo okt 31 2012, 17:42

Demonmail Hauberk (4)
Artifact — Equipment
Equipped creature gets +4/+2.
Equip—Sacrifice a creature.


Als je maar 1 creature hebt, mag je die dan aan dit ding sacrificen? Ik weet niet helemaal of dat beest nou target en cost tegelijk kan zijn.
Terug naar boven Ga naar beneden
Desmond
Judge
Judge


Aantal berichten : 2031
Leeftijd : 29
Registration date : 20-11-09

BerichtOnderwerp: Re: Demonmail Hauberk   wo okt 31 2012, 19:49

Jahoor, Je kiest een target voordat je de costs betaald bij het activeren van een ability. Dus dan is het beest nog aanwezig. De ability fizzled alleen op het moment dat ie zou resolven.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Demonmail Hauberk
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
MAGIC GRONINGEN EN FRIESLAND :: MAGIC ALGEMEEN :: Regelvragen-
Ga naar: