MAGIC GRONINGEN EN FRIESLAND

Magic: The Gathering voor Groningen, Friesland en alles daar buiten
 
IndexIndex  FAQFAQ  ZoekenZoeken  RegistrerenRegistreren  Inloggen  
Rutger wint het Legacytoernooi van 17 juni! **Gefeliciteerd!!!**
Christiaan wint de donderconstructed Modern van 14 juni! **Gefeliciteerd**
Jasper wint de donderdraft van 7 juni! **Gefeliciteerd**
Donald wint de donderconstructed Modern van 31 mei! **Gefeliciteerd!**
Christiaan wint de donderdraft van 24 mei! **Gefeliciteerd**
Volg ons, like ons op facebook https://www.facebook.com/magicgrunn

Deel | 
 

 Primal Surge

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Gast
Gast



BerichtOnderwerp: Primal Surge   di okt 23 2012, 11:40

Ik begreep onlangs dat het 'exilen van de top card of your library' en 'putting it on the battlefield' als het een permanent is per keer afgehandeld wordt.

Maw het is niet zo dat tegenstanders pas weer kunnen reageren als Primal Surge helemaal resolved is maar per keer dat ik de top card exile en een permanent in het spel leg.

Hoe zit het dan met triggers van permanents die in het spel komen? Resolven die wel allemaal aan het eind als Primal Surge helemaal resolved is. Dus gewoon allemaal op de stack komen.

Of resolven die triggers dan ook per keer?
Terug naar boven Ga naar beneden
afterparty05
BarbaBAAS
avatar

Aantal berichten : 7378
Leeftijd : 117
Registration date : 15-04-11

BerichtOnderwerp: Re: Primal Surge   di okt 23 2012, 11:42

Je kan niet reageren op een spell totdat deze volledig resolved is. Dus Primal Surge gaat helemaal resolven en legt alle permanents 1 voor 1 op de battlefield, alle ETB triggers ed gaan op de stack, en daarna kunnen spelers reageren. Passen je tegenstanders weer priority, dan mag je volgens mij zelf bepalen in welke volgerde de triggers allemaal resolven.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gast
Gast



BerichtOnderwerp: Re: Primal Surge   di okt 23 2012, 11:43

@afterparty05 schreef:
Je kan niet reageren op een spell totdat deze volledig resolved is.

Dat dacht ik dus ook maar dat schijnt niet waar te zijn vanwege de wording van Primal Surge.
Terug naar boven Ga naar beneden
afterparty05
BarbaBAAS
avatar

Aantal berichten : 7378
Leeftijd : 117
Registration date : 15-04-11

BerichtOnderwerp: Re: Primal Surge   di okt 23 2012, 11:51

Ad Nauseam is op eenzelfde manier verwoord, en ook daar kan je niet reageren tot een spell volledig resolved is. Zie ook Courser's Accord (die 3/3 Centaur - Populate spell): daar kan men niet je centaur slopen voordat er gepopulate is.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gast
Gast



BerichtOnderwerp: Re: Primal Surge   di okt 23 2012, 11:54

Zeg dat maar tegen Kwebie en Pannekoek dan.

Edit: Ik heb inmiddels al wel antwoord op mijn vraag. De abilities van de permanents die in het spel komen resolven pas nadat Primal Surge is resolved. Ik had eerst ff in Gatherer moeten kijken maar ik zat met mijn hoofd ook nog bij andere dingen.

Edit 2: Ad nauseam heeft het over Revealen, Primal Surge over exilen. Dus dat de wording gelijk is klopt niet.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gast
Gast



BerichtOnderwerp: Re: Primal Surge   di okt 23 2012, 12:02

Was het niet Rob de H. die het zei btw? Smile

Maar ik ga even het boetekleed aantrekken. Ik dacht dat het een trigger was (When you do, repeat this process), maar het is geen trigger (If). Oops Embarassed
Terug naar boven Ga naar beneden
Gast
Gast



BerichtOnderwerp: Re: Primal Surge   di okt 23 2012, 12:05

@Kwebie schreef:
Was het niet Rob de H. die het zei btw? Smile

Oh, kan ook wel.

@Kwebie schreef:
Maar ik ga even het boetekleed aantrekken. Ik dacht dat het een trigger was (When you do, repeat this process), maar het is geen trigger (If). Oops Embarassed

Dus mijn deck is weer beter geworden? cheers Dan ga ik zeker het deck afmaken.

Terug naar boven Ga naar beneden
robdehaan1987
Pro Player


Aantal berichten : 370
Leeftijd : 30
Registration date : 25-05-11

BerichtOnderwerp: Re: Primal Surge   di okt 23 2012, 13:44

@Kwebie schreef:
Was het niet Rob de H. die het zei btw? Smile

Maar ik ga even het boetekleed aantrekken. Ik dacht dat het een trigger was (When you do, repeat this process), maar het is geen trigger (If). Oops Embarassed

Ik heb idd gezegd dat ze je ze één voor één speelt omdat je ze ook één voor één revealed. Ik dacht dat het een moet ik alles of niets spelen vraag was, ik had iig niet door dat je vroeg of je priority moest passen na het spelen van elke kaart.

Maar fijn dat alles nu duidelijk is, ik had allicht wat beter moeten luisteren/doorvragen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gast
Gast



BerichtOnderwerp: Re: Primal Surge   di okt 23 2012, 13:46

Het maakt verder niet uit hoor. Ik ben blij dat het gewoon werkt zoals ik dacht.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud




BerichtOnderwerp: Re: Primal Surge   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Primal Surge
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
MAGIC GRONINGEN EN FRIESLAND :: MAGIC ALGEMEEN :: Regelvragen-
Ga naar: