MAGIC GRONINGEN EN FRIESLAND

Magic: The Gathering voor Groningen, Friesland en alles daar buiten
 
IndexIndex  FAQFAQ  ZoekenZoeken  RegistrerenRegistreren  Inloggen  
Jeroen wint het moderntoernooi van 10 juli! **Gefeliciteerd!!!**
André en Rutger winnen de prereleases Core Set 2019 **Gefeliciteerd**
Ferrick wint de donderdraft van 5 juli! **Gefeliciteerd!**
Don wint de PPTQ van 1 juli! **Gefeliciteerd**
Jeroen wint de donderdraft van 21 juni! **Gefeliciteerd**
Volg ons, like ons op facebook https://www.facebook.com/magicgrunn

Deel | 
 

 Shotgun

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Thanatos
Beginner
Beginner
avatar

Aantal berichten : 67
Leeftijd : 34
Locatie : Winsum
Registration date : 19-07-11

BerichtOnderwerp: Shotgun   do aug 02 2012, 11:40

Op verzoek de NL vertaling van de Shotgun regels.
Eigenlijk meer een soort van guidelines ;-)


1. Degene die shotgun roept moet de auto duidelijk kunnen zien. De chauffeur hoeft de auto niet te zien.

2. Als jij als eerste wordt opgehaald op een reis krijg je automatisch shotgun, totdat je andere shotgunregels overtreed. Dan zul je shotgun af moeten staan.

3. Je kunt niet Shotgun roepen nadat iemand anders dat al geroepen heeft voor die reis.

4. Als mensen tegelijkertijd shotgun roepen en er onduidelijk is wie het eerste was volgt er automatisch een race naar de auto, degene die het eerste bij de passagiersdeur is krijgt shotgun.

5. Shotgun kan niet van binnenuit een gebouw geroepen worden. Parkeergarages zijn bij dezen uitgezonderd.

6. Als de chauffeur het een beetje in de war wil schoppen kan hij reload roepen, dat betekent dat degene die eerder shotgun had zijn rechten verliest en degene die het eerste weer shotgun roept shotgun krijgt. Dit kan ook gebruikt worden als je degene die shotgun had niet zo mag. Dit wordt vaak toegepast als meerdere mensen tegelijkertijd shotgun riepen en de chauffeur niet zeker weet wie het eerste was. Een shotgun heeft maar 2 lopen dus je kunt maar 1 keer reload roepen.

7. Als shotgun al geroepen is voor de passagiersstoel dan komt linksachter, rechtsachter en dan als 5e de middelste plaats, ook wel de ‘Bitch Seat’.

8. Iedereen is gelijk, dus vrouwen hebben niet automatisch recht op de passagiersstoel!

9. Als de chauffeur van de auto dronken is of op een andere manier incapabel is om zijn plichten als chauffeur te voldoen krijgt hij automatisch shotgun.

10. Als de rit onderweg is, is de chauffeur de baas over de radio. Echter, als de weg de volle concentratie opeist of als het de chauffeur niet meer interesseert krijgt de shotgunner de rechten van de radio. Als de passagier waardeloze muziek opzet wordt hij automatisch gedegradeerd tot de ‘Bitch Seat’.

11. De schoenenregel, iedereen die shotgun roept moet zijn schoenen dragen. Dit is ter preventie van mensen die shotgun roepen en vervolgens weer naar binnen moeten om de schoenen aan te trekken, en zo de rit vertragen.

12. Shotgun telt boven alle andere kreten voor de passagiersstoelrechten.

13. Shotgun kan ook gebruikt worden voor andere dingen dan de passagiersstoel, zoals linksachter, rechtsachter, vrouwen, niet de deur hoeven open te doen.

14. Als men met een stelletje reist, krijgt er 1 automatisch de shotgunrechten en verplichting. Niemand wil 2 kleffe mensen achterin vervoeren.

15. Als iemand met succes shotgun heeft geroepen geeft dit niet het recht om de chauffeur op zijn navigatievaardigheden aan te spreken (“Hier links mongool”) of rijvaardigheden (“Ik zou naar de 3 schakelen!”). Als de passagier dit doet verliest hij zijn rechten op shotgun.

16. Als iemand zegt: “Wat is shotgun?” nadat het is geroepen moet diegene lopen.

17. Als je bij de auto komt en degene die shotgunrechten heeft is bekend en diegene probeert de deur te openen terwijl de deur nog dicht is, en dat daardoor de deur dicht blijft (dit gebeurt als de chauffeur de deur opent en de passagier trekt tegelijkertijd aan de handgreep waardoor de deur op slot blijft)verliest hij automatisch zijn rechten op shotgun. Shotgun Suicide!

18. Degene die shotgun heeft neemt automatisch alle verantwoordelijkheid op zich voor het openen van de poort, vragen stellen aan de passagiers en bij een afhaalrestaurant bestellingen doorgeven. Hij of zij is in principe de co-piloot en ook verantwoordelijk voor het gedrag van de andere passagiers. Dit betekent dat hij de passagiers onder controle moet houden, al moet hij slaan, water spuiten of tassen gooien naar de achterbank.

19. Als de vriend of vriendin van de chauffeur meerijdt mag deze zelf weten waar hij of zij gaat zitten.

20. De piratenregel – Als een van de potentiële passagiers in het voertuig overtuigend gekleed is als een piraat krijgt hij of zij automatisch shotgun. Als er meerdere piraten mee willen rijden start er automatisch een zwaardgevecht.

_________________
Denni P.
DCI nr: 7212-333-407

To punish and enslave...
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Shotgun
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
MAGIC GRONINGEN EN FRIESLAND :: NON-MAGIC :: De Huiskamer-
Ga naar: